Contact Us for a Free Consultation 425-361-0687

F.A.Q.

QUESTION #1: What areas in Washington do you serve?

ANSWER: We serve cases which will be litigated in King County, Snohomish County, and Pierce County.

QUESTION #2: Are you accepting new clients?

ANSWER: Yes. We do have a caseload limit and will update our website accordingly. 

QUESTION #3: Are you operating virtually?

ANSWER: Yes, due to the COVID-19 pandemic, we are virtual. However, we do appear in court if the courthouse allows for in-person appearances. 

QUESTION #4: How much do you charge?

ANSWER: Our attorney hourly rate is $300/hour. Typically our retainer is $2,000; however, this may change depending on your needs. 

QUESTION #5: Do you offer free consultations?

ANSWER: Yes, we offer a free thirty-minute consultation.

QUESTION #6: I have a hearing next week, can you take my case?

ANSWER: That depends on the nature of your hearing, our current deadlines, and the type of evidence that needs to be acquired for the hearing. 

QUESTION #7: I don't have my case documents, will that be a problem?

ANSWER: No, we can order all of the previous filings from the Court. 

QUESTION #8: If I hire you, do I have to appear at the hearings?

ANSWER: Not usually; however, there are exceptions for contempt hearings. 

QUESTION #9: Can my significant other, friend, or parent attend our meetings?

ANSWER: Yes; however, there would no longer be attorney-client confidentiality in the meeting. If the significant other, friend, or parent was called by the Opposing Party, then they could be asked about the conversation that occurred during our meeting. 

QUESTION #10: If I hire you, do I have to talk to my ex?

ANSWER: That depends. We can require that all legal discussions occur through counsel; however, frequently co-parenting may require frequent communications between the parents themselves. If you are concerns for your safety or feel harassed by your ex, then we can always pursue a protection order to prohibit all contact. 

Please contact our office today

    Contact Us Today

    Malone Legal, PLLC is committed to answering your questions about Divorce, Separation, Child Custody, Parentage, Child Support, Modifications, Prenuptial and Postnuptial Agreements, and Domestic Violence Protection Order law issues in Washington.

    We offer a Free Consultation and we'll gladly discuss your case with you at your convenience. Contact us today to schedule an appointment.

    Menu